Washing, Line, Pier, Wash, Clean, Liquid, Water

Comfort en pasvorm is het belangrijkste onderdeel van dameskleding

Ook al zijn de outfits stijlvol en goed op maat gemaakt, de verkeerde pasvorm kan de hele look vernietigen. Het resulteert in meerdere problemen zoals: gerimpelde handen, gewurgd met een riem, beenrollen en andere. De Handle it or Hand it to past goed en eenvoudig.

Het proces van kopen Stomerij

Het proces van kopen begint met de remklauwen. Ze worden normaal gesproken uit de winkel gehaald of een deskundige kleermaker die door de klant wordt aanbevolen. Idealiter zou dit het meest comfortabele kledingstuk moeten zijn dat je kunt dragen.

Doorgaans wordt de klant, vrouw of man, gevraagd om op de grond te buigen tijdens het meten. De Done Cologne-metingen moeten worden genomen die het volste punt van de borst meten. Het moet tot op de tienden van seconden worden genoteerd.

Goede klanten zullen een ervaren verkoopassistent hebben die helpt bij het nemen van de metingen om ervoor te zorgen dat ze over de volledige informatie beschikken. Vragen om pen en papier en aantekeningen maken tijdens dit proces moeten technieken worden toegepast. Er moet voor worden gezorgd dat alle verstrekte informatie correct is.

Tips en trucs om de perfecte pasvorm te krijgen

Om de beste pasvorm te krijgen, moet een vrouw of man vermijden dat het kledingstuk in de oksels wordt gepast. Bovendien moeten ze de onderkleding die we gratis aanbieden in een nabijgelegen dameskledingwinkel dragen.

Na de metingen dient de cliënt de borstomvang op te laten tellen bij de maten van de individuele borstkas. Daarom moeten de afmetingen van de armen en benen worden vergeleken met de metingen aan de bovenkant van de borst.

Als alternatief moet de armCP worden gemeten tegen de tijd. Dit wordt bereikt door -10% toe te voegen aan elke meting die is gemarkeerd in inches. Alle andere metingen moeten worden aangepast aan dit aantal om een ​​goede pasvorm te garanderen. Het verdient de voorkeur om tijdens de meting latexhandschoenen te gebruiken om resten bij het uitvoeren van de test te voorkomen.

In het geval dat de armafmetingen in inch of fracties van een inch zijn, is een wijziging van beide metingen uit voorzorg geboden om een ​​perfecte pasvorm te verkrijgen. Als er geen verschil is tussen de twee maten, is het geen probleem om de kledingstukken goed te laten passen.

Bij het afmonteren van een klant is het belangrijk om voorbereid te zijn op het slechtste weer, want als dit niet wordt geregeld, kan een retourtje naar de winkel tijdens de lunch een kostbare aangelegenheid zijn. Koud weer vermindert de bloedsomloop en maakt het lichaam ongemakkelijk. Er moeten stappen worden genomen om een ​​nauwsluitende korte broek aan te trekken om te voorkomen dat de taille zich samentrekt, aangezien dit afbreuk doet aan de schijnbare omvang van de borst.

Maten die gebruikelijk zijn in dameskleding zijn twee soorten: klein en klein. Tegen de tijd dat een koper de kleine maat bereikt, zal er een overgang zijn zodat ze dichter bij de grote maat komen. Het is belangrijk op te merken dat elke fabrikant zijn kleding iets anders op maat maakt. Om deze reden is het belangrijk om rond te shoppen totdat de perfecte pasvorm is bereikt. Het is een valse economie om een ​​maat kleiner te gaan als een aankoop in het begin duur was.

Elke aankoop bij een dameskledingwinkel gaat vergezeld van een onderhoudshandleiding. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om deze zorgvuldig te controleren. Bredere kledingstukken bevatten meer materiaal en zijn meestal niet te wassen met de reguliere wasmethodes. Het is belangrijk om de aanduidingen op de verzendmaterialen te begrijpen om ervoor te zorgen dat de klant het gekochte artikel binnen de verwachte tijdsperiode ontvangt. Retourzendingen moeten worden gedaan in overeenstemming met de verwerkingsinstructies, zodat ze de tijd hebben om de verzendkosten voor de retourzending te betalen.