portrait of cheerful owner in clothing store. looking at camera - verkoop kleding stockfoto's en -beelden

Maar dat zou niet uw voornaamste reden zijn om in onze winkel te kopen; Rechtsaf?

Accessoires zijn ook belangrijk. Ze hoeven niet duur te zijn. In feite kunnen goedkope accessoires net zo goed zijn als wat u betaalt voor het antieke item zelf. Kijk maar eens bij onze goedkope blow somethings voor advies. Je kunt een kleine portemonnee krijgen voor $ 10 die je kunt veranderen in een redelijk goede portemonneesleutel of zoiets. Je zou het meisje kunnen zijn dat wanneer ze een sleutelgat moet vullen dat net buiten bereik is, maar dat maakt niet uit, want ze verlaat dat feest toch met een paar dollar op zak. En van die tas zou je een mooie chique tas kunnen maken voor feestjes. Dit zijn slechts enkele van de accessoires die onze winkel heeft. En met de film TheBOB·One op onze eerste dag, betekent dat dat ons allereerste exemplaar is aangekomen op onze kleine rode fiets. En net als onze kleine rode fiets, is onze nieuwe vintage winkel regels voor zichzelf en kan het niet worden gedupliceerd. die van jou is uniek en zal dat ook zijn als hij aankomt, net als die kleine rode fiets. En net als de kleine rode fiets, zal onze nieuwe vintage winkel er ook voor je zijn wanneer je hem nodig hebt, dus hij zal nooit uit de mode raken.

Daarom moet je eens een kijkje nemen in onze nieuwe vintage winkel die het soort kleding verkoopt waar je van houdt, voor een prijs die niet gek is, maar ook niet erg. Veel handelaars in de stad verkopen meestal het soort kleding dat moeilijk is voor het budget, aan de jonge kinderen die zich geen Armani kunnen veroorloven of wat het nieuwste high-end modelabel dan ook verkoopt voor duizend dollar per stuk. Onze winkel verkoopt niets waanzinnig duurs, en wat we verkopen zijn meestal dingen die je al hebt of tegen veel lagere kosten kunt kopen. Wat we wel hebben, we maken betaalbare, functionele stukken die net zo goed zijn als alles wat je op de catwalk ziet gaan.

Onze winkel biedt een aantal dingen waar onze vaste klanten om vragen. Een website die het heel gemakkelijk en gemakkelijk maakt om onze stukken te kopen, een goed verzendsysteem en een veilig winkelwagentje.

Ze zijn een geweldige bron!

Je zult weten dat je de stukken kunt vinden waar je van houdt en je nog steeds dat nieuwe paar schoenen kunt veroorloven dat je al wilde sinds je ontdekte dat je van mode of hiphop hield of wat het ook is dat mensen dit seizoen leuk vinden.

Dingen om naar te zoeken: pakken – tops, broeken, jassen en meer

Tieners

Hakken en feesttenten

Fluweel en kant

Nachten en weekenden

Casual tot zakelijke beurzen en hun eigen persoonlijke stijl

Gloednieuw en vintage

Accessoires zijn erg belangrijk voor ons. Ze helpen onze eigen persoonlijke stijl te accentueren

We zijn eigenwijs als het om een ​​bepaalde trend gaat. We zien graag de look en feel, niet de look van anderhalve meter afstand.

We zijn dol op trends, dus geef maar een gil als we complimenten krijgen over onze stijl!