de kostuums van mensen op hangerrekken in winkel - annenkleding stockfoto's en -beelden

Het is niet gemakkelijk om lange mouwen voor mannen te vinden, en als je er op internet naar zoekt, zul je geluk hebben als je er al een vindt. De lange en de korte mouw zijn qua lengte bijna gelijk. Ze zijn wel verschillend van breedte toch?

Voor mannen hebben ze de neiging om Hamilton Beach te zijn met lange mouwen, pocketed of slim fit met lange mouwen. Deze zijn ontworpen voor de koude wintermaanden of voor de herfst- of lentemaanden. Ze zijn niet thermisch gevoerd, dus ze zijn niet dik zoals de shirts met lange mouwen die je op de markt voor vrouwen vindt. Maar ze zijn gemaakt van katoen en kunnen je ultieme bescherming buitenshuis bieden tegen de koude regen en de zon. De tailleband is elastisch, zodat hij niet wordt afgestoten. Deze shirts kunnen zowel casual als chic gedragen worden.

Voor vrouwen is J Brand een andere optie. Hun longsleeve voor dames is potloodgroen van kleur en is ontworpen voor een mooie geklede look. Deze shirts zijn gemaakt van een katoenen stof die bijna mesh is. Het shirt heeft een paneel boven de halslijn om te voorkomen dat het los gaat hangen. De panelen aan de rechter- en linkerkant van het shirt zijn iets breder dan het paneel aan de achterkant. Dit overhemd is iets chiquer dan de herenmodellen omdat de tailleband wat lager zit. Het shirt is niet bepaald ontworpen voor een buitenactiviteit, maar ziet er wel lekker krokant uit voor een barbecue in het park.

De herenzakken zijn perfect voor deze accessoires omdat ze niet bewegen op knopen. De zakken zijn diep en hebben een lipje aan het uiteinde. Dit houdt het hele shirt stevig vast. Het gat is gesloten met een gesp en het lipje is opengeritst voor een gemakkelijke toegang. Je kunt dit shirt dragen met een vest of een joggingbroek.

Het bedekkende overhemd van J Brand voor dames is iets chiquer dan het herenoverhemd, maar er wordt niet gezegd dat je het als een rok moet dragen. Het shirt is verkrijgbaar in zwart en grijs. De armsgaten zijn ronde hals, en er zijn verzamelde zakken. Dit shirt is geweldig voor laagjes omdat je er een laagje onder kunt dragen. Het materiaal is dun, dus je bent geen warmte voor je lichaam, maar je zult alles duidelijk kunnen zien. Dit shirt is perfect voor een avondje uit in de lokale bar.